Andílku můj

Andílku můj

Anotace: /Z mých prvotin./

Andílku můj na Zemi,
kreslím na papíry srdíčka,
tomu mému jsi však vzdálený,
polibek nečekej...ani na líčka.

Andílku můj na světě,
papíry se stále více plní,
jsi tu na mé planetě,
chléb ode mne nečekej...ani zrní.

Andílku můj dokonalý,
papíry jsou červené,
zaláskovaný svět je malý,
mé srdce však není zmámené...
Autor Anjobi., 13.11.2006
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

opět...nádherná myšlenka...takových andílků znám;)))...ale je příjemné se nechat opatrovat...;)
tvoje liz

13.11.2006 17:06:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí