Sen?

Sen?

Anotace: jen takový pokus...

Letím nebem, stoupám výš,
křídly mávám..
Kdo jsem? Víš?

Anděl, víla, či snad drak?
Vždyť to víš,
vždyť mě znáš.

Jsem výplod Tvojí fantasie,
jsem z vysněného světa.
Proč nesnít?!
Tak pojď se mnou létat.

Zasni se a nech to plout.
Vnímej křídla svá.
Poletíme k nebi blíž,
nejenom když budeš spát.

Mávnu křídly - zkus to taky,
vyletíme nad oblaky.
Můžeš být kýmkoli chceš-
víla, elfka, zlatý déšť...
Autor Jiřina, 13.11.2006
Přečteno 462x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkně podané.

14.11.2006 02:27:00 | Istar

...jo , tohle je opravdu povedené !!! ...
...:) ...

13.11.2006 14:43:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí