Kde jsi?Vrať se domů

Kde jsi?Vrať se domů

Anotace: Na tohle se nedá nic říct..jen snad vybírejte pozorně své přátele

Kde jsi když tě vyhlížím?
Kde jsi když na tebe čekám?
Zas věčně uklízím
A potajnu vzlykám.

Přednost dostali kamarádi
A já opět vzlykám
Vždyť si s tebou jen zahráli
Za co já sakra pykám?

Vykašli se na ně raději
Podívej se dál…..
Ti jedni zloději….
Ty jsi svůj PÁN

Chci ti pomoci
A pomůžu vždy zlato
Z té hrozné nemoci,
Už nebuď za pako!!!!

Blbých je už dost
Buď sám sebou,
Ty jsi dobrá kost
A já budu ráda s Tebou…….
Autor Kacabenka, 13.11.2006
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí