Vlad Naražeč

Vlad Naražeč

Anotace: Trožka upíří historie:-)

Jmenoval se Vlad,
on k lidem svým byl jak kat
přezdívku za života svého dostal
Naražeč,jenž turky za války trestal.

Jeho rodinu už v mládí mu zabili
ale nevzdával se,muži se za něj rádi bili
nebylo mu to pranic platné
však i jeho duše vyprahne.

Zemřít měl snad rukou ďábla
jenž krutě trestá odpradávna
zřejmě se cosi zkazilo
a legendu nám stvořilo.

Nyní už ne Vlad
ale Drakula,z jehož jména čiší chlad
prý je upír, sídlem v Karpatech.

Živí se krví,snad jen dobytčí
v jeho hradu,vítr nikdy nekvičí
on za družku má noc,
přes den spí,občas moc.

Snad jednou někdo najde se
kdo Vlada umlčí,a stane se
zachráncem lidí karpatských.
Autor zeza, 14.11.2006
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí