Štěně

Štěně

Anotace: .......takový malý úlet,no..:-).....

Malé štěně v mokré trávě
starou botu rozkouslo
Myslelo si asi právě
že snad šelmu zakouslo

Soudě podle štěkání
až z něj bude velký pes
Sám celý dům ubrání
vždyť hrdinou je už dnes

Co má pejsek za starosti
když mu jeho hodný pán
Nosí denně čerstvé kosti
k boudě není přivázán

Chodí spolu na procházku
vesele se smějí všemu
V ruce štěně na provázku
a v té druhé svojí ženu

Pejsek se vesele nese
vždyť má svoje hodné lidi
co se ať jsou v městě,lese
společně zasmát nestydí
Autor Marvel13, 14.11.2006
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to hezký. Takový veselý a oddychový. Jen tu poslední sloku bych nějak ještě předělala, aby to více ladilo.

14.11.2006 22:01:00 | Terakota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí