Tlukot

Tlukot

Anotace: ********something**********

Prázdný tlukot mého srdce patří tobě
A ten zbytek ten je pro mě

Proč je prázdný
Hloupé otázky

Tlukot, který dozněl patřil jí, jí a taky jí
Víc toho teď nepoví

Miiluji sám sebe protože
všichni akorát mé dary zničili
Nenávidim sám sebe protože
neumim dát nic čeho by si vážili
Autor Honney, 15.11.2006
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: Quigleika
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc pěknej konec.

15.11.2006 19:32:00 | Marylin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí