Nahoře i dole bez

Nahoře i dole bez

Miláčku,
povídej mi pohádku!
Pověz mi jí ještě dnes,
nesmím zůstat bez peněz.

To máš nehty, drahý vlasy
dlouhý řasy,
samozřejmě umělý.
Budem oba veselí..

až na tebe zamrkám.

Miláčku,
změň tu story trošičku.
Nahoře i dole bez,
nemůžu být bez peněz!
Autor šedá bílá myška, 15.11.2006
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí