Tajemnému

Tajemnému

Anotace: Ty víš....

Chci být Tvou noční hvězdičkou,
co smí na ebe dohlížet,
být tou malou holčičkou,
kterou Ti tenkrát vzal svět....

Chci se dívat Tobě do oken,
tančit v mlze, noční tmě,
i když pro Tebe jsem beze jmen,
Tvá vzdálenost bolí mě....

Tvoje ruce něžně hladívají klávesy,
i já u nich sedávám,
a za těžkými závěsy,
sama do tmy hledívám....

Snad měsíc taky potká Tě,
na Tvé pouti tmou,
moje srdíčko hledá Tě,
tak moc vládneš nademnou....

Neznám Tvoje oči,
ale přesto srdce hladíš mi,
když napříč nocí,
pár Tvých písmenek potká mě....

Chybí mi těch pár chvil,
kdy naše duše rozmlouvají,
přeju si, abys blíže byl,
když srdcem smutky prolétají...
Autor AAJenny, 16.11.2006
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...jako vyšitá. Ale dal bych si trochu bacha na rytmus a snažil se hledat kapku originálnější rýmy a obraty vůbec. Takhle je to taková ne nejhorší tuctovka.

16.11.2006 10:03:00 | JardaCH

...:) ... chjo ... láska ...

16.11.2006 09:52:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí