Zpověd anděla

Zpověd anděla

Anotace: .........

Stála jsem u těžkých dveří
pěstmi do nich bušila
poztrácela z křídelpeří
svatozář jsem ztratila

Nevrátilo se mi nic
mince, co má rub, ne líc
Chtěla jsem se nebe vzdát
a na zemi usínat

Zpovídám se z lásky, pane
z lásky k člověku
po tváři mi slza kane
a je ze vzteku...
Autor HKvH, 16.11.2006
Přečteno 457x
Tipy 1
Poslední tipující: Wyrda
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

má myšlenku, má děj, má vzor...má TEBE...děkuji.

16.11.2006 20:39:00 | Kyle

Jeee to je moc pěkný fakt moc...

16.11.2006 19:55:00 | Donicia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí