impakce

impakce

Anotace: ..i takový je někdy život..

Obrovské perkusy
oblohou zazněly,
jedna z hvězd
poroučí bytí své
z nebe,

život má na kusy,
jistoty se zachvěly,
v té nově klesavé
zahlíd jsem
sebe,

země se otřásla
když dopadla
v její klín,

kde dříve
jasně zářila,
zbyl nyní
tmavý stín,

to nejsou
krůpěje deštové,
co nyní dlaně tvé
lásko smáčí,

to smutno je
tam andělům
co usedavě
pláčí...
Autor chalcedon, 17.11.2006
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí