Odplata za zklamání

Odplata za zklamání

Anotace: Až ráno přinese rozuzlení. Nevěřte večeru:)

Láska jak neštěstí poutá lidí zájem.
Láskou se proklestit, není chůze rájem.

Jak padající hvězda vesmírem,
svítím do dáli.
Vyhrožujíc drtivým dopadem,
všici se vysmáli.

Dnes se již nesmějí,
co zdáli krásné bylo,
naposled se pomějí,
osudy ohrozilo.

Poslední vteřiny letu,
"Teď se směji JÁ!"
bez rozdílů všechno smetu.
Není to snad z pomsty idea?

* * *

Konečně ráno, ze sna probuzení
a ty vedle mě stále ležíš.
Jak strašné by bylo snové naplnění:
"Sakra, Marjaježiš"
Autor Flamma, 17.11.2006
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí