Zrcadlo duše

Zrcadlo duše

Anotace: Pro jednu dívku, kterou sem znal.Fate, zdravím tě

Podíváš se na mě
a vidíš zas jen sebe.
Podíváš se na mě
a vidíš přítomnost co zebe.

Podíváš se na mě
a vidíš svoji úzkost.
Podíváš se na mě
a vidíš svoji krutost.

Podíváš se na mě
a bez řečí mě zavrháš.
Podíváš se na mě
a jsi to ty kým pohrdáš.

Podíváš se na mě,
já odpovím ti suše:
Podívej se na mě!
Jsem zrcadlo tvé duše.
Autor Wizard, 11.02.2005
Přečteno 495x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé

21.10.2006 02:07:00 | Istar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí