Tetě Boženě (podruhé)

Tetě Boženě (podruhé)

Anotace: ...dnes by měla svátek...maminka Jaryny...

Má nejmilejší z tet,
už zdobí jiný svět.
Pět synů měla,
ve světě bez věna.
Posílám Ti teto vzpomínku,
mně dalas mnoho do vínku.
Zůstává mi tvoje ozvěna:
"Má teta Božena,
má teta Božena"
Autor Hančí, 11.02.2005
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí