Bůh sfér

Bůh sfér

Anotace: **********************************

Letim mezi sférama
barevných světů
jsem šílenej diamant
prahnoucí po duze
o jedný barvě

Dokázal sem víc
než dokázal bůh,
lidi mi stavěj sochy
za to jak mě milujou

Had je hladovej
a užírá světy
který sem vytvořil.
Sem jen kus masa
před jatkama
cekajíc na konzumaci.

Zas jeden ze svátků
mě – Boha sfér,
velká hostina
a já vprostřed všeho
jsem hlavní

chod
Autor Tomáš Ektus, 18.11.2006
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..perfektní..

18.11.2006 14:28:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí