Maličký králíček

Maličký králíček

Anotace: Oddechovka, co mě teď napadla, ale má něco do sebe...

Maličký králíček
sní si svůj malý sen,
o tom, že nastane ráno,
o tom, jak přijde nový den.

Maličký králíček mýlí se velmi.
pro něj noc skončí již před svítáním.
Na stopě jsou mu teď lovící šelmy
sen jeho rozplyne se znenadání.
Autor kruppe, 18.11.2006
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí