Jsem

Jsem

Anotace: jsem......

Jsem kapka rosy,
která se něžně třpytí,
jsem žihadlo vosy,
která nikdy nikoho vědomě nezachytí.

Jsem vločka sněhu na tvé tváři,
jsem princezna prokletá,
jsem perla, která září,
jsem prostě zakletá.

Jsem kouzlo a smích,
jsem voda, která vysychá,
jsem slza v očích tvých,
jsem růže,
která tě jednou popíchá.

Jsem bílá a mám křídla,
jsem ďáblík,
jsem víla.

Jsem ta, která chce být sama sebou,
jsem ta, která nechce si na nic hrát,
ať si mě klidně čerti jednou vezmou,
já se chci prostě smát...
Autor Aangela, 19.11.2006
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsem jaká jsem, ale v tvém díle jsem se zhlédla:)moc krásné:)hezké verše, nepřehnané a příjemné obraty:)

19.11.2006 18:54:00 | Lucyane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí