Přání živlů

Přání živlů

Anotace: Čtyři odvěké síly...

Nech na sebe padat déšť
a stůj tam dlouho,
dokud z tebe nesmeje
všechen smutek, naděje
a nechá lásku pouhou.

Nech na sebe padat komety
ať rozžhaví ti srdce doběla
a zapálí v něm jiskru života,
ať jedna malá kometa
oheň v duši rozdělá.

Nech do sebe vítr bičovat
ať vyfouká ven všechnu nenávist
a vyžene zlé myšlenky,
sny slaměnné panenky,
tvá křídla bude podpírat.

Pak ulehni k své zemi tváří
a polib srdcem matku svou,
co život v klíně třímá,
v poklidu teď dřímá,
a jasně modře září...
Autor Dilla, 19.11.2006
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

každý z živlů má něco do sebe a tys to moc hezky vyjádřila:)

19.11.2006 18:52:00 | Lucyane

mě se to líbilo...hezké

19.11.2006 17:33:00 | Motýl v říši divů

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí