Konec přátelství

Konec přátelství

Anotace: Známe se od malinka.... a najednou jako bysme se neznaly

Je konec velkého přátelství
tohle není žádné vítězství...
Ztratila jsem kamarádku, na kteté mi záleželo
moc mi to ublížilo...

Jak to mohlo takhle dopadnout?
Ani mě to neodvážilo napadnout!
Já tě mám moc ráda
teď mi ukazuješ záda...

Je smutný co se mezi námi stalo
ať mi nevěříš, dost mě to vzalo...
Autor Kariš, 19.11.2006
Přečteno 488x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí