Hodina

Hodina

Anotace: ---

Hodina teď nudná je,
testy píšu - zbytečně.
Za katedrou chlápek sedí,
s pěstovanou divnou pleší.

Deset minut do zvonění,
čas je jako zpomalený.
Chci už odtud vypadnout,
svůj mobil hned popadnout.

Ťukat číslo záchranné,
stěžovat si rozmile,
na tyhlety blbosti,
co zarejvaj se do kostí.
Autor ..Maky.., 20.11.2006
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí