Hračka

Hračka

Anotace: Přesně takhle si připadám

jsem jenom hloupá holka
co na kolena padá
a v slzách si promáčí polštář
snad kažnou noc

jsem jenom holka hloupá
co věří slibům
a dá na osud
a zakopává a padá
na čumák

jsem jenom dítě, nezkušené
netknuté životem
a každý čin, je jenom hloupá chyba
a každá myšlenka
mě bodá a pálí v očích

jsem jenom loutka,
na špagátě co visí
zatáhnou stačí a už ji
můžeš mít...a hrát si sní
vždyt jí to přece nevadí

jsem jenom hračkou
u tebe málo chtěnou,
po použití s úsměvem
vyhozenu,jako vždycky
stáčí málo..seženeš jinou
Autor black_and_red, 20.11.2006
Přečteno 391x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí