Volání

Volání

Anotace: prostě...

Podzimní vítr šeptá
mé spotané duši
volá mě na cesty
a moje srdce buší.

Chtěla bych toulat se
poslechnout jeho hlas
dříve než spoutá nás
svým dechem zimní mráz.

Tělo mé poutají
okovy povinnosti
mám příliš daleko
k divoké nevinnosti.

K lidskému tělu
lidská pravidla patří
každý jsme jiný
a přece všichni bratři.

Však nikdo neptá se
zda lidská je i duše
zda v lidském těle
i lidské srdce tluče.

Když vítr zavolá
‘Teď je čas pro tebe!’
zůstávám na zemi
a pláču pro nebe.
Autor Drakonee, 20.11.2006
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné...moc se mi líbí...umíš pěkně vystihnout slovíčkama cit...a pocity...;)
P.S.: Neznáme se náhodou?...;)

20.11.2006 20:31:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí