Mám na kahánku

Mám na kahánku

Anotace: Mám na kahánku - nejsem kariérista! K čertu s nima!

Mám na kahánku

Mám na kahánku, přesto...
snažím se neprohrát tuhle monotónní válku.
Lidé jak vlci hladoví po úspěchu,
nesnesou lidskou tvář s úsměvem na útěku.

Mám na kahánku, přesto...
chtěla bych těmhle maskám něco dát,
nebýt ve lžích, strachu, mrtvém spánku.
Jen přeju si JIM se smát.

Mám na kahánku, a proto...
nemá cenu se dál ptát,
Kdo může za co? Proč mělo se tak stát?
Kdo právo má a kdo ne - vyhrát tuhle směšnou válku.
Autor Dekadence, 21.11.2006
Přečteno 593x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..třeba ještě nemáš,
přečti si mé "Varování" všem,
co vedou nečestný boj..,
třeba ti zvedne náladu :o)
(Liter 19.5.2006)
J.C.s

23.11.2006 21:22:00 | j.c.

Podmanivé, nepodbízivé, originální. Líbí. Pěkný náhled, máš mý sympatie.

21.11.2006 21:33:00 | Julie Park Rock

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí