Schizofrenie

Schizofrenie

Anotace: Dostalo se mi do rukou fajn CD už neexistující kapely... majne inspirešn :-D + majne schizofrenia :-D

Vyšlo slunce na okraji města
Tam vede dnes i moje cesta
Musím vstát, musím pokračovat
Nesmím se bát, musím se smát
Cesta pod nohama utíká
Nikdo z nás nikdy nenaříká
Věčná cesta za poznáním
Svému osudu nezabráním
Včera i dnes, dnes i zítra
Každý den jiná jitra

Zašlo slunce za obzor
Do ulic vchází divný tvor
Den i noc mají svojí moc
Schizofrenici volají o pomoc
Cesta noční po ulicích černých
Pár přátel, možná i pár věrných
Znám, všechny malé bary znám
Tak se připojte všichni k nám
Jsem jeden z vás a nemám čas
Temný osud a utichající hlas

Pro nás...
Autor D.Angel, 21.11.2006
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí