Básen pro ni

Básen pro ni

Anotace: to sem psal pro jednu holku,pro radost a tak ...

Máš tak krásný úsměv,tak krásné oči,
Jak magické jsou když hledí uprostřed temné noci.
Jsi tak krásná,tak pěkná,
Minuta je s tebou jak věčná.
Mnozí by tě chtěli pro sebe mít,
Kus svého života s tebou žít.
Ale to bohužel nyní nejde,
Buď ti to vyjde,nebo to přejde.
Prostě ať to dopadne tak nebo tak,
Všechno bude dobrý,věř tomu,fakt.
Prostě si fakt úžasná holka,
Z života čeká tě ještě víc než půlka.
Ještě se moc dobře neznáme,
Snad se ještě líp poznáme.
A těším se až budeš mi vyprávět že si šťastná,
Že potkala tě pravá láska.
A doufám že tě tahle báseň potěší,
Že aspoň trochu,pohladí tě po duši.
Autor Kamen s.r.o., 22.11.2006
Přečteno 1282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí