Vstali jsme z mrtvých

Vstali jsme z mrtvých

Anotace: čtěte...

Vstali jsme z mrtvých
A útočíme na bytí
My zesnulí a nemrtví
My stotisíckrát zabití
Vstali jsme z mrtvých
A teď vás jdeme navštívit
Vaše manželky zas políbit
A v lásce, v míru s vámi žít
Vstali jsme z hrobů
Vždyť nebyly nám domovem
A jdeme vzkřísit zlobu
Podivnou dobu
Jdem křížemkrážem hřbitovem
Tam rozsvítíme za Vás svíce
Co chcete více?
Co Vy jste pro nás udělali?
Pro pět ran do čepice!
Nemrtvé jste nás pochovali!
Tak vítejte nás aspoň vřele
A nabídněte šálek kávy
Vy živé trosky nedospělé
A vykřikujte slova slávy!
A nebo jděte do prdele...
Autor agnes..., 23.11.2006
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Výborná, líbí...

23.11.2006 13:18:00 | Vincenc Gade

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí