Černý anděl

Černý anděl

Anotace: ...

Jednou,když bylo ti zrovna smutno a nevěděls jak dál,
objevil se krásný anděl a mile se smál.
Jeho hlas líbezně lákal tě k němu blíž,
sliboval,že sním smutek porazíš.
Jako ve snu nechal ses jím vést,
prý do kouzelné zahrady,co nepřestává kvést.
Prý do lepšího světa,
co je jako ze tvých snů,
už se tam na tebe prý čeká,
tak vydal ses s ním na cestu.
Okouzlil tě tenhle svět,
jen co ses vrátil,věděl jsi,že musíš zpět.
Čím dál častěji jsi toho anděla volal,
čím dál častěji s ním tu krásu navštěvoval.
Pak nechtěls už zpět realitu,
navykls tomuhle světu.
Teď v životě těší tě jen jedna věc,
vykouzlí úsměv,zažene hněv.
Jiskry v očích ti zajistí,
už jen ten tvůj anděl neřesti.
Když vezme tě na křídla,
tvůj svět se ti otvírá.
Barvy hned jsou jasnější,
život zdá se krásnější.
Zas něco aspoň na chvíli smysl má,
škoda,že všechno tohle se ti jenom zdá...
Pak najednou třískne rána,
iluze se ti rozpadává.
Jsi zas zpátky v realitě,
v špinavym a nudnym světě.
Žádnej úsměv ve tvý tváři,
jiskry v očích už teď nezazáří.
Ze všech barev zas je šedá.
Prázdnota zas k tobě sedá.
Teď zas už nic nemá smysl,
beznaděj zahalila tvoji mysl.
Teď radost už nic ti nedělá,
chceš jen zas mít tu svýho anděla...
Ale tenhle anděl bere ti tvý JÁ.
Vůbec není anděl,je to stvůra pekelná.
Krásně se tváří,
k sobě tě láká,
však za tvou vysněnou září,
už dávno se smráká.
Pod iluzí lepšího světa,v rouše andělským
rozkrádá tvou duši,naději i sny!
Až jednou vezme si všechno co jsi měl,
konečně dokončí to,co od začátku chtěl.
Vezme si zpět co ti dával,
ztratí se svět,co krásný se zdával.
Svlékne roucho anděla,
zlomyslně bude se ti smát.
Tvá dvířka jsou zavřená,
neměl sis s ním zahrávat.
Naletěl jsi na iluze,
špatnou cestu jsi vybral,když míjel jsi rozcestí.
Teď už nic ti nepomůže,
jiná vedla ke štěstí.
Teď už není kudy utíkat,
k smrti tě tu umučí.
Už je dávno pozdě zkoušet se sním potýkat,
zemřeš v jeho náručí...
Chladnokrevně život další,
připíše si na seznam.
Spokojeně libuje si,
jak snadno tě nachytal.
Zrovna život začals zkoumat,
hledat správnou cestu.
Stačila ti jen jedna špatná volba,
hned skončils u nejvyššího trestu!
Za lesklá pírka zrádnejch perutí,
dál přibejvaj hroby,
pro nevinný oběti,týhle stvůry jménem:"DROGY"!
Autor RustyHalloes, 23.11.2006
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí