Od začátku do konce

Od začátku do konce

Anotace: Myslím, že po přečtení bude každymu jasny o čem to je!

Od začátku do konce

Vše začíná spojením dvou to už dobře víme,
třeba při poslechu hudby a červeném víně.
Může to vypadat i nevinně
končí to tak že ti sedí na klíně.
Pak už tlupa zkušených bojovníků,
rozráží brány svých odvážných protivníků.
Takhle nový život vzniká
dokud je schován tak je v klidu
protože netuší co ho ještě čeká.
Trochu se pere a nechce se mu ven
zatím byl jen v těsné blízkosti stěn uzavřen.
Jako vězeň který devět měsíců seděl
je propuštěn ven a zjišťuje to co nevěděl.
Jako motýl co se vylíhl z larvy a učí se létat
bude se muset snažit jinak s nim budou lidi zametat.
Je toho dost co musí v budoucnu zvládnout
pokud bude chtít svému osudu aspoň trochu vládnout.
Teď je zatím štěně a může se rousat,
ale prijde čas kdy vyroste a bude muset kousat.

TOTO JE JEN ZAČÁTEK
PŘIJDE PLNO OSTREJCH ZATÁČEK
TOTO JE JEN ZAČÁTEK
PŘIJDOU ÚSPĚCHY I KÝBL VÝČITEK

Teď si ještě hraje na kovboje a staví hrady z písku
ale čas uteče a zanedlouho se bude oddávat vášni na disku.
Jako dítě má svoji oblíbenou koloběžku
až dospěje bude mít dívku nebo pěknou mršku.
V deseti má přečtenou svou první knížku
ve třinácti na lyžáku prožívá svou první lásku.
V patnácti touží po krásné dívce, kterou nelze mít
nenaplněná tajná láska o které může jenom snít.
Zjišťuje co jsou city a co je to milovat
v osmnácti chce auto na který si musí vydělat.
Ve dvaceti už zná pojem pracovat
může makat ale může i studovat.
Má tři cesty ta poslední je výhodná a náročná
volí tu poslední protože je společná.
Potřebuje peníze a chce mít lepší vzdělání
společná cesta je pro něj nejlepší řešení.
Z malého chlapce a menšího nemluvněte se stal muž
má rodinu, svůj barák a ví co je život, stárne už.
Má stanoveny všechny podstatný cíle
a ví že jich nedosáhne bez vlastní píle.
Nejdůležitější pro něj je zabezpečit rodinu
nechce aby mu jeho děti dávali všechno za vinu.
Musí se rozhodnout pro to co je správné
ke štěstí vede jen jeden most pak už je to marné.
Tak jak nezastavíš vodu v řece
tak čas ti jen proteče v ruce.
Náhle na hlavě nosí pár vlasů šedivých
a v ruce svírá hůl z mas dřevěných.

OD ZAČÁTKU DO KONCE SE ČLOVĚK MĚNÍ
DŮLEŽITÝ JE ZŮSTAT V JÁDRU STEJNÍ!
ODEJÍT ZE SVĚTA SPOKOJENÍ, KLIDNÍ A MILOVANÍ!!!
Autor Kejss, 23.11.2006
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No to je úplná legenda. To tedy dalo úsilí.
Je to napsáno docela čtivě. Ale je to moc dlouhé.Mohla by některá pasáž být zredukována.Na př.o té střední cestě.to se mi zdá rozvláčné.
Je to zajímavý styl.

23.11.2006 21:14:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí