Černá a bílá

Černá a bílá

Anotace: ...

Černá a bílá,
Dvě slepé barvy duhy
Která tu zbyla
Po dešti do zásoby

Topí se v čaji
Dlaně ránem hřeje
Myšlenky tají
A venku tiše leje

Černá a bílá
Z papíru mezi řádky
Veršům se skryla
Život plyne zpátky

Černou a bílou
Vzpomínky si svlečou
S tajemnou silou
Na dno sklenky stečou

Černá a bílá
Dvě slepé barvy duhy
Úsměv si sbírá
Štěstí do zásoby
Autor Jn.s, 24.11.2006
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Černá a bílá, ty svou barvu tají...
Možná se někde v nekonečnu spojí...

Moc líbí :)

24.11.2006 12:15:00 | Koprtinka

Povedená! Moc líbila.

24.11.2006 11:11:00 | Vincenc Gade

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí