Hra

Hra

Anotace: :-(

Nechala mě včera večer
na chodníku stát,
málen jsem jak děcko brečel,
začínám se bát...

Povím ti rovnou,
nehraj to se mnou..
Tak ti znovu připomínám,
nechci tuhle lásku levnou...

Ptala ses mě včera večer,
co pro tebe mám..
Řekl jsem ti o svém srdci,
ted tu stojím sám...

Povím ti rovnou,
nehraj to se mnou..
Tak ti znovu připomínám,
nechci tuhle lásku levnou...

Najdu si jinou kolej,
najdu si cestu novou...
Marně si na mě volej,
tady ti vztek a pýcha nepomohou...

Povím ti rovnou,
nehraj to se mnou..
Tak ti znovu připomínám,
láska,
jde jen ve dvou..
Autor Engel16, 24.11.2006
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí