Zase a znova

Zase a znova

Anotace: jednou sem si prostě tak pobroukávala a tohle z toho nějak vylezlo

odcházím...
né nechci tě strašit..
nevím kam ted můžu jít
nechávám tě nakolenou,
se za mnou plazit
nevnímám už vůbec nevnímám
tvůj pláč

je mi to líto,
pochop,už nemužu zustat
začne to všechno znova
prosím jen neplač
já vím, že na to nejsou slova
ted to už nejspíš nevrátím zpátky.

bolí to,já vím
ale co s tím ted dělat?
nechat ti poslední noc,
tak trápiš se, ještě víc
říkám to tedy tady a ted
zaase a znova
tak nečekej už vůbec nic ...
Autor black_and_red, 24.11.2006
Přečteno 247x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí