Všichni si vypněte telefony

Všichni si vypněte telefony

Anotace: ...

Všichni si vypněte telefony
Vyvěste sluchátka svých pevných linek
Útočí na nás zákeřné klony
Jeden mi právě vchází do dveří
A rozum nevěří
Zpřevrací můj byt nohama vzhůru
Pak připoutaj mě k židli
Pošlou mě na kosmickou tůru
Ze stromů sloupou všechnu kůru
A místo mě teď bydlí
Jak skončit tuhle noční můru?
Útočí na nás zákeřné klony
A dobývaj se do duší
Vytrhaj ze zdí všechny telefony
Proč jsou tu nikdo netuší
Proč jsou tu nikdo nevidí
A přece jsme je zavolali
A dobývaj se do lidí
Nejsou tak hloupí
Nejsou tak malí
A za pár dní nás sežerou
Rozlámou naše vetché kosti
Až najedí se do sytosti
Nezbyde už jediného státu
Jediného moře nebo řeky
Jediné květiny a jediného muže
A můžete si klidně puknout vzteky
Nezůstane ani jedna růže
Ani kopretina
Víš, společná je vina
Společně jsme je zavolali
Oni teď v míru zakopali
Naše ohlodané kosti
A sláskou v srdci odlítaj
Už najedli se do sytosti.
Autor agnes..., 24.11.2006
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí