Leden

Leden

Anotace: ...

Leden
Stromy zapadaný sněhem
A napůl zmrzlí ptáci
A zcela zmrzlý aspoň jeden
Měsíc strachu o přežití
Měsíc strachu o rozum
Měsíc na dožití
Měsíc, kdy nevíš, na čem seš
A nevíš, co je pravda, co je lež
Tak radši věříš všemu
A ze všeho máš strach
Pořád čekáš velikánskou změnu
Začal přece nový rok
Nové strachy, nové naděje
Bojíš se žít?
Bojíš se umírat?
Tak si vyber! HNED!
Není lehké rány žití přijímat
Není krásný tenhle svět
Zmítá jím strach a obavy
Když to tak chceš
Všechno je pravda a všechno je lež
Není mi dobře, co to je?
Každý mi říká: "Bude lip!"
Každý mi něco slibuje
Proč?!? Já od vás nic nečekám
Nic mi nemůžete slíbit!
Já jenom hrozný pocit mám
Že stalo se, co nemělo se stát
V takových chvílích člověk je tak sám
Sám se svým hloupým strachem
I když se možná není čeho bát...
Autor agnes..., 24.11.2006
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Díky za názory kopretinko, velmi si toho vážím...

P.S.: Jestli si myslíš, že hraješ špatně na kytaru, tak i kdybys měla jen jednu ruku a na ní dva prsty, pořád budeš hrát líp, než hraju já...;-)

02.01.2007 14:54:00 | kruppe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí