Nevím

Nevím

Anotace: JSEM uplne mimo

Nevím kdo jsem,
nevím co jsem,
nevím kde jsem,
nevím proč jsem.
Nevím co jsem provedla,
že mě všichni hledají.
Nevím prč tu sedím,
bez světla a potají.
Nevím jaký je rok,
měsíc nebo den.
Nevím jestli je to realita,
nebo jenom sen.
Nevím jak se odtud dostat,
ani vlastně kam mám jít.
Nevím proč se tolik bojím,
v bezpečí bych chtěla být.
Nevím kdo jsem,
nevím co jsem,
nevím kde jsem,
nevím proč...
Autor Jarra Wen, 25.11.2006
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí