Kde klid můj?

Kde klid můj?

Anotace: ...v černé díře mého těla

z konta mého života
už ze zvyku, jen tak
zběsile utrácím
jak zámožný aristokrat

touhy harmonie
naplnění bez odplat
otázníky klidu a míru
ach, tak si sním zmaru zvrat

čím víc se snažíc
tím víc klidu vzdálen jsem
neklid z nenacházeného klidu
mého klidu kat

přitom stačilo by jen
přestat se za klidem hnát
božsky se na to vysrat
a z výšin duše se smát
Autor TH, 25.11.2006
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí