Spěchání

Spěchání

Anotace: Spěcháme, ale proč?

Každý dnes spěcháme,
já nevím kam,
jednou tam dojdeme,
a pak budem tam.

A proč tedy spěcháme,
kdo nás tam čeká,
a my to jen děláme,
a on přece spěchá.

Pořád se hýbeme,
pořád se sunem,
možná pak zjistíme,
proč vlastně žijem.
Autor A.N.D.Y., 25.11.2006
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí