Arábek

Arábek

Anotace: prostě mi to jen tak napadlo...

Dráhou dostihovou běží,
krásný, rychlý, vytrvalý,
tělo se mu leskne potem,
svaly jenom sílou hrají,
projde klidně živým plotem,
před ničím se nezastaví.
Jaký je to nezbeda...
Poznáváš ho? Araba?
Autor Apollo16, 25.11.2006
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí