Půjdeme cestou, cestičkou …

Půjdeme cestou, cestičkou …

Anotace: Asi ne každýmu se to bude líbit....Ale mě se to líbí, alespoň ten současnj pocit se kterym to bylo psáno :-)

Dneska je můj nešťastnejší den
Já půjdu s tebou na chviličku ven
….
Půjdem se projít a půjdem cestu dalekou
Půjdeme spolu cestičkou nelehkou
Půjdeme a cestou vystřídá se nejedna bota
Půjdeme spolu totiž cestičku života
Nedělej si broučku můj starosti
Tohle je přeci cestička radosti
Nedělej si miláčku vrásky
Půjdem spolu cestičku lásky
Autor cestovatelka, 25.11.2006
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí