Život a smrt

Život a smrt

Anotace: Další deprese...

Život a smrt

Slza lesknoucí se v oku,
odraz v krvavém moku,
u hrobky zemřelý soků
spatříte v jediném roku
život a smrt bok po boku.

Rána v žíle se prohlubuje,
nemocný se zotavuje,
žiletka se zarývá,
z tepny se krev vylévá,
srdce znovu začne bít,
závislý přestává pít.

Andělé smrti se slétají,
jak na zemřelé čekají,
hrobky se nad rakví zavírají,
jak nová těla přijímají.

Další dítě se narodí,
kdo umíral už jen marodí,
šťastný je ten, kdo se nalodí
na loď života, ten kdo porodí.

Jedni se šťastně usmívají,
druzí tragicky umírají.
Život a smrt se dobře znají,
možná si s námi jenom hrají.
Autor Glloxy, 26.11.2006
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja, lecrecia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá myšlenka...

04.03.2008 14:44:00 | lecrecia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí