Život v kostce

Život v kostce

Anotace: ...

Když ráno vstaneme,
nemůžeme ani chodit,
dopoledne však můžeme,
za ruce se spolu vodit.

Odpoledne starosti,
jak zajistit rodinu,
a nejde to, zastavit se,
třeba jen na hodinu.

K večeru nám to nemyslí
a jsme řádně unaveni,
pak zhodnotíme celý den,
a hned jsme jasně přesvědčeni....

Že ta námaha za to stála.
Autor honnnzik, 26.11.2006
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí