Každopádně sním

Každopádně sním

Anotace: ???

Každopádně sním.
Všechno sním,
O lásce sním…

Každopádně stále sním,
O všem sním
A všechno sním.

Jsem snílek, snídálek
A cvok,
Už to trvá dýl než rok…
Sním jablko i zelí,
Pokud ho v obchodě měli.

Sním o tom, čemu se láska říká,
O banánu, jež se ze slupky svlíká.
Sním čokoládu, nutelu,
Pak v peřinách si ustelu.
Sním modré z nebe,
A také sním o modrém z nebe –
To už vím.

Je nemožné a bláznivé snít
O Tobě – však svádivé…
Radši však všechno sním,
Než Ti říct kam s ním….
Autor Ammazonic, 27.11.2006
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavě zajímavé:)..a o tom snění toho taky vím dost..

27.11.2006 15:16:00 | manon*

sním podobně, jen u toho tak nejím, je to bizarně zajímavé

27.11.2006 15:02:00 | Hedvábka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí