K narozeninám

K narozeninám

Anotace: ...

Pro tebe...
Protože jsi moc milá osoba!
Pro tebe...
Protože jsi mi mockrát pomohla!
Pro tebe...
Protože mi na tobě záleží!
Pro tebe...
Protože Jsi moje kamarádka nejlepší!
Pro tebe...
Protože prostě jsi!
Pro tebe...
Protože máš narozeniny!
Autor Melounekk, 27.11.2006
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí