Večer

Večer

Anotace: ...

Večer je a všechno spinká
Tiše svítí měsíček
Najednou tu zpolehýnka
Ťuká havran , bratříček,!

Měsíček jak rybí oko
Co to asi znamená?
Slétají se všichni pospol
A jsou všichni bez jména

Při ohni a při měsíci tančí se a čaruje
Když vidět nás chceš rychle pohni!
Noc to všechno maluje.
Když nepřidáš se, raděj uhni

Neb při tanci plamen šílí,
A jeho žár plamene spaluje,
V pentagramu raděj nestůj,
Poradí ti každá z nás.

Vzduch, země, voda, oheň
Poslouchá nás tuto noc,
Kdo připlete se smůlu má,
A pak marně volá o pomoc.

Jenom láska zachrání,
Toho koho milujeme.
Vždyť láska mocnější nad kouzla je,
A proto bez ní špatně se žije.

Noc bledne a oheň hasne,
Bylo nám tam věru krásně.
Hvězdný prach se na nás snáší,
Jenom kohout ten nás plaší.

Vždyť už brzy brzičko,
Vyjde jasné sluníčko.
Autor Issy, 28.11.2006
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí