K Valentýnkovi .......

K Valentýnkovi .......

Anotace: ...sice jsem to dostala já, ale třeba bude hezká i pro někoho .... :-)

Na sněhové vločce ti lásku posílám,
na tebe miláčku myslím a vzpomínám!
Přeji si ať nás štěstí neopustí
a naše láska se nikdy jako vločka nerozpustí!
Autor Dalimila, 14.02.2005
Přečteno 651x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí