Něco o dávání

Něco o dávání

Anotace: ..omlouvám se, asi na mě padla nějaká "mudrlantská" nálada...

Není obava z žízně,
když studna plná vody,
však nad ní pocit trýzně,
sucha a nepohody.

Mnozí dávají malé
z velkého sousta, co mají,
žel, dávají to z pouhé
jen touhy po uznání.

Mnozí dávají všechno,
přestože mají málo,
věří v život a štědrost,
v truhle neznají prázdno.

Snad těm, co zasluhují,
opravdu dal bys rád?
Stromy to neříkají,
ni stáda v pastvinách.

Vše, co človíčku vlastníš,
se jednoho dne rozdá.
Když teď nabídnout umíš,
věř mi, že radost poznáš.
Autor Cecilka, 14.02.2005
Přečteno 448x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevadí-li ti to..tak jsem tak tu tvou sloku přidala!!
děkuji sestřičko!!

07.11.2005 14:07:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí