SÍŤ

SÍŤ

Anotace: ...Vyprávění o webu...

********
SÍŤ
********

Rybáři,dívej! To je síť
záhad a tobě neznámých NICKů.
Zkus štěstí-nahoď a rybu chyť!
Podlehni kouzlu okamžiku!

Rybáři,vždyť jsi sám,tak už jeď!
Žeň svoji loďku a proraž vlny.
Doufej že nezbloudíš zrovna teď
a vrátíš se domů,zážitků plný.

Rybáři,procitni.Jiný je čas-
minuly bouře a minuly léta,
kdy na konci světa jsi byl-vem to ďas!
S tvou samotou teď může být veta!

Den za dnem ubíhá...To je lov!!
O tom se ti,rybáři,jenom zdálo!
Tisíce úlovků! Milion slov,
a to je ti,člověče,pořád málo...?

Rybáři,táhni vrš,už se stmívá.
Síť nemá konce a večer je tu.
***
On však už neslyší.Tak to bývá.
Objevil SÍŤ-kouzlo internetu...
Autor Skywalker, 14.02.2005
Přečteno 474x
Tipy 4
Poslední tipující: šuměnka, Marfuša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

No, tys jeden z úlovků, s kterým si nevím rady
/ nechci ho vyvrhnout / hodím ho do přehrady
a zkusím štěstí zas / až budu zmírat hlady /

24.11.2010 04:14:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí