Kapky deště

Kapky deště

Anotace: nevím,do jaké kategirie bych to dala

Sbírka: Pubertální básnění

Z oblohy černé kapky deště padají,
ty sedíš,přemýšlíš,nevnímáš.
Z oblohy černé kapky deště padají
a ty se na ně díváš.

Po oknech stékají kapičky vody
odráží se v tvých očích.
Je mezi vámi pouto dohody
a ty mlčíš.

V každé té kapičce,
kapičce vody,
plane jiskra,
jiskra svobody.

Z oblohy černé kapky dečtě padají,
mění se v obláčky par.
Z oblohy černé kapky deště padají
a život jde dál
Autor Aleera Darkness, 29.11.2006
Přečteno 675x
Tipy 6
Poslední tipující: bloodysunset, strašidýlko-střapatý, Radek.oslov.Šafárik, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí