Vítr

Vítr

Anotace: ...

Kolik ještě zbývá?
Kolik času mě tu ještě necháš stát,
kolik let?
Objímám Tě ve snech,
tak silně, tak teskně,
až mi zmizíš lehce
Kolik času ještě?
Ptám se
a Ty vpíjíš se tiše do oblak.
Najednou se nemám koho ptát
jen slova pouhá, na papíře pár skvrn,
je to málo co mi zbývá
a já nemám se kam hnout
Tiše, jen smolení barvy po papíře...
šustění štětců a skvrny co se mísí, mění
a já jsem jiná, někdy černá, jindy bílá
A ty tam někde na nebi, někdy mrakem,
jindy lunou svítíš na mou cestu na zemi
Blednou mé kroky kdesi před lety
už jsem stovky křižovatek minula
a Tys tam nikde nestál,
nikde nebyla Tvá stopa,
jen sníh a v létě prach mé cesty protkal
Z obláčků déšť skanul po mé tváři,
ze slunce teplo hřálo mě,
ale Tys nikde na té cestě...
Kam jsi zmizel, jak dlouho ještě?
Autor Andee, 29.11.2006
Přečteno 284x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ó děkuji :)

16.12.2006 22:28:00 | Andee

Prijemne slozita, kreativni a inspirativni basen.
Jsem nadsen.

16.12.2006 01:06:00 | dead-head

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí