Mezi kříži

Mezi kříži

Anotace: Chodím mezi kříži...

Já,sám se sebou
chodím mezi kříži
na hřbitově co obývají přátelé
ty smutné tváře.

Já,s nimi po boku
prosím za odpuštění
snad neměl jsem odvahu
jí to říct
Teď ležím mezi nimi
Mlčíme
Smějí se a mlčí
prázdné oči
i ti červi se mi vysmívají
lezou z důlků společně se slzami
Hořký pláč a skřípění zubů
už nezbývá ani ta hvězda
ani to světlo měsíce
nic
jen tma a zima

A já,
to co zbylo z jednoho z nich
klečím v trávě a tiše pláču.
Mé slzy dopadají do trávy
a zabíjí snad vše živé??

Můj pohled na ní spočinul.

Hedviko...
Autor Uldor, 29.11.2006
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta je dost smutné zprvu mě moc neoslovila ale potom je to silný

30.11.2006 13:46:00 | whiolet

moc krásný, má duši, vyvolává to u mě takřka hmatatelné obrazy, mooc se mi líbí

29.11.2006 20:19:00 | Melfëa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí