Zůstaň, kde jsi...

Zůstaň, kde jsi...

Anotace: bouřím se a vzlykám...

Anděl kouká přímo z nebe,
Nehledám nikoho, jen čistý vztah,
Země těžce, chladně a chmurně zebe,
Rozpadám se na hnilobný prach.

Padáš stále níž a níž.
Rytmus THC tepe,
Tobě v žilách blíž a blíž,
Ničí nás a hněte.

Sám sebe znič a ztrať.
Nevtahuj do toho i mne,
Odříkej danou stať a
Probuď se za čistého dne…
Autor Marri, 14.02.2005
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí