Pusté pláně

Pusté pláně

Anotace: Byl jsem lehce podnapilý, když jsem vymyslel tuhle básničku, ale to místo tak opravdu vypadalo, jen ten konec je přimyšlenej.

Našel jsem místo, kde jsem tak sám
tak jako nikde na světě
hrobové ticho, pláně, mlha a klam
hluboce za srdce vezme tě

nezpívají tu ani ptáci,
neslyšíš psa z vesnice
člověk tu svůj význam ztrácí
prostředí chladné jak márnice

Hustá mlha je tu všude
strach a úzkost s sebou nese
děsím se co se mnou bude
ne každý ten nápor snese

Ta šeď z celého okolí
se přímo ve mně ztrácí
chci myslet na cokoliv
zlé myšlenky se stále vrací

Ta mlha co vypadá jak sníh
před tebou zastaví se na chvíli
rozeznáš v ní tváře zemřelých
co pro tebe se tu stavili.

Však vzpomínka na tebe
všechny ty mrtvé odhání
mé srdce zase teplé je
a mlha mizí do strání.

Jsi to ty kdo zachránil mě
z této bídné pustiny
láskou mou, tu nevyjádří
všechny světa květiny.
Autor georgin, 29.11.2006
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pekne:-)mne sa to fakt pacilo
a najlepsie veci sa aj tak pisu ked je clovek trochu mimo:-)

29.04.2007 17:35:00 | Duerre

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí